BEDRIJF KOPEN

MET EEN TEKORT
AAN VERMOGEN?

BEDRIJF KOPEN

Bedrijfsadoptie.nl richt zich op de meest succesvolle bedrijven uit de Babyboomgeneratie, waarbij een opvolging ontbreekt. Hierdoor kiezen bedrijfseigenaren veelal voor verkoop via het ‘stille’ verkoopcircuit. ‘Stil’ circuit om onrust onder de medewerkers, klandizie en leveranciers te voorkomen. Dit betekent dat de verkopende partij dan ook maximale discretie verlangt. Wij begrijpen dat de eerste informatie heel summier in de etalage wordt gezet. Zodra u als strategisch of startend (MBI) ondernemer beschikt over een serieus deel van de benodigde middelen en goed aansluit op de wensen van de verkopende partij, brengen wij u met elkaar in contact. Niets staat het overnameproces dan nog in de weg. Ook wanneer u een specifieke onderneming zoekt die nog niet op een van de platforms wordt aangeboden, kunt u bij ons terecht. Wij beschikken over een breed bedrijvennetwerk en komen dagelijks interessante objecten tegen. Ondernemers die hun bedrijf van de hand willen doen krijgen nu een unieke oplossing aangeboden door Bedrijfsadoptie.nl: de samenwerkende participatiemaatschappij neemt een koopoptie op uw bedrijf tegen een vooraf afgesproken basisprijs. U blijft vrij om uw bedrijf te verkopen aan de hoogste bieder. Lukt dat niet tijdig, dan Bedrijfsadoptie.nl richt zich op de meest succesvolle bedrijven uit de Babyboomgeneratie, waarbij een opvolging ontbreekt. Hierdoor kiezen bedrijfseigenaren veelal voor verkoop via het ‘stille’ verkoopcircuit.
‘Stil’ circuit om onrust onder de medewerkers, klandizie en leveranciers te voorkomen.

 

Dit betekent dat de verkopende partij dan ook maximale discretie verlangt. Wij begrijpen dat de eerste informatie heel summier in de etalage wordt gezet. Zodra u als strategisch of startend (MBI) ondernemer beschikt over een serieus deel van de benodigde middelen en goed aansluit op de wensen van de verkopende partij, brengen wij u met elkaar in contact. Niets staat het overnameproces dan nog in de weg. Ook wanneer u een specifieke onderneming zoekt die nog niet op een van de platforms wordt aangeboden, kunt u bij ons terecht. Wij beschikken over een breed bedrijvennetwerk en komen dagelijks interessante objecten tegen.

Bedrijfsadoptie.nl werkt nauw samen met alle nodige disciplines en onze expertise staat u ter beschikking. Zeer sterke toegevoegde waarde en uniek in de overnamemarkt is de samenwerking met onze investeringsmaatschappij die een eventueel tekort in het eigen vermogen kan aanvullen. Doordat de investeringsmaatschappij een stuk risicokapitaal als eigen vermogen mee investeert in de over te nemen onderneming kan elke financiering spoedig verlopen. Samen zijn wij in staat om de overname succesvol af te ronden. Bemiddeling via Bedrijfsadoptie.nl is altijd op basis van no cure no pay, geen exorbitante urendeclaraties dus, maar een acceptabele courtage tijdens het passeren van de notariële akte.

MANAGEMENT BUY-IN

MANAGEMENT BUY-OUT

STRATE­GISCHE OVERNAME