VERKOOP KLAARMAKEN:

TOEKOMST­PROOF VOOR DE OPVOLGER

VERKOOP KLAARMAKEN

Bedrijfsadoptie.nl maakt uw bedrijf toekomstproof. Uw bedrijf groeit direct verder. Vanzelfsprekend spelen de gebruikelijke juridische, economische en fiscale aspecten een belangrijke rol. Onze  gespecialiseerde adviseurs staan u bij om een soepele overdracht te garanderen. Van niet te onderschatte waarde is de invloed van internet bij een voorspoedige bedrijfsoverdracht. Nieuwe media spelen in het dagelijkse bedrijfsleven een bepalende rol. Internet heeft de laatste jaren in sneltreinvaart de hoofdrol op zich genomen in overnameland. Zorg dat de snel veranderende wereld het overnameproces  ondersteunt.

De juiste internetstrategie van een bedrijf is nu uiterst belangrijk en vaak bepalend bij een overname.  Vaak onbewust wordt er door verkopende partijen gedacht: ‘dat laat ik aan de volgende generatie over’. Wellicht dé gemiste kans, want de nieuwe generatie omvat ook uw kopers. Het bedrijfsleven is in een achtbaan gekomen, waarin de mobiele markt, tablets, social media, Google vindbaarheid en de communicatie over en weer, via internet niet meer op de tweede plaats mag komen. 

 

Het is dan ook vanzelfsprekend dat de nieuwe generatie kopers hier als eerste hun blik op werpen. Om deze reden heeft Bedrijfsadoptie.nl gekozen voor een samenwerkingspartner die juist op dit punt in diezelfde sneltreinvaart meegegroeid. Bedrijfsadoptie.nl heeft het kant-en-klare totaalpakket in huis om internet de rol bij een overname te geven die zij voor zichzelf bepaald heeft. Onze aanbieding is zeer aantrekkelijk, vanwege de zeer positieve effecten die ieder afzonderlijk bedrijf er direct mee behaalt.

Onze ICT partner geeft een harde garantie af op snel resultaat en wanneer de overnamekandidaat niet tevreden is kan hij het pakket zonder enig probleem per direct opzeggen. De onderliggende applicaties van onze ICT partner zijn door de afgelopen 30 jaar doorproefd, al lang in gebruik bij vele (bekende) MKB bedrijven, zeer grote bedrijven en multinationals.

VERKOPEN MET VERKOOP­GARANTIE