VRAAG & AANBOD

ONZE GEVRAAGDE EN AANGEBODEN OBJECTEN EN/OF KAPITAAL

VRAAG & AANBOD

Welkom op onze vraag & aanbod pagina, op deze pagina treft u een deel van onze objecten op uiterst discrete wijze aan.

Heeft u een onderneming die voldoet aan het gevraststragde profiel neem dan contact met ons op door middel van het reactieformulier.

Belangrijk om te weten is dat veel van onze objecten direct over gaan van de ‘oude’ naar de nieuwe eigenaar. Laat ons daarom weten waar de onderneming die u zoekt globaal aan moet voldoen. Binnen het netwerk van Bedrijfsadoptie ligt de juiste match binnen handbereik.  Andersom geldt dat wanneer u overweegt om uw bedrijf te verkopen, wij vaak beschikken over een geschikte overname kandidaat of deze spoedig zullen vinden. Maak gebruik van onze dienstverlening, wij werken op basis van no cure no pay!

Kopen van een bedrijf in Frankrijk

Bedrijfsadoptie en haar partner voor de Franse markt beschikken continue over exclusieve horeca- en recreatieobjecten over heel Frankrijk. Stuk voor stuk winstgevende ondernemingen, veelal uit de babyboomergroep, komen door gebrek aan opvolging beschikbaar binnen het stille circuit. Onze focus gaat uit naar een breed scala aan horeca- en recreatiebedrijven waaronder châteaux, hotels, bed & breakfasts, campings, chaletparken, etc., etc. in de meest aantrekkelijke gebieden van het land.

Heeft u interesse in een Franse onderneming, dan kunnen wij u naast ons aanbod ook naar wens de nodige ondersteuning bieden binnen het gehele aankoopproces.

Kijk alvast eens bij ons huidige aanbod https://bedrijfsadoptie.nl/bedrijven-te-koop-aangeboden/ en selecteer onder selectieveld regio “Europa”.

Verkopen van een Frans bedrijf

Beschikt u over een goed renderende onderneming in Frankrijk en overweegt u verkoop, ook dan kunt u bij ons terecht voor de juiste kopers match. Bij Bedrijfsadoptie werken we overwegend binnen het stille circuit. Er wordt pas informatie verstrekt nadat kandidaten zijn gescreend op het benodigde eigen vermogen en het tekenen van een geheimhoudingsverklaring. Ook voor Franse ondernemingen geldt bij Bedrijfsadoptie dat wij werken o.b.v. no cure no pay.

BEDRIJVEN TE KOOP AANGEBODEN

BEDRIJVEN TER OVERNAME GEVRAAGD 

KAPITAAL GEVRAAGD

KAPITAAL AANGEBODEN