BEDRIJF VERKOPEN

UW BEDRIJF MET BEDRIJFSADOPTIE IN GOEDE HANDEN

BEDRIJF VERKOPEN

Belangrijk voor u is dat uw bedrijf in goede handen komt, gecontinueerd wordt en toekomstperspectieven houdt. Kapitaalkracht, ondernemerschap, kennis bieden zijn hiervoor onmisbaar, maar de beste garantie biedt uw passie voor de onderneming en de mensen die er dagelijks voor werken. Naast deze voorwaarden is ook een reële overnamesom voor u van belang. Wij begrijpen dat wij ons bestaansrecht ontlenen door hier keer op keer op de juiste wijze invulling aan te geven. Voor ons is ieder bedrijf binnen iedere sector met een goede winstgevendheid en voldoende perspectieven interessant. Neemt u gerust contact met ons op voor een wederzijdse kennismaking. Ongetwijfeld volgen er meerdere gesprekken om tot de gewenste intenties te komen.

Zelf zijn wij nuchtere hardwerkende ondernemers en gewend om met de ‘voeten in de klei’ te staan. Wars van “witte boorden en een stropdassencultuur”, een gesprekspartner op dezelfde golflengte dus. Wij zorgen voor de juiste “adoptie” match én koesteren wat u hebt opgebouwd!

Bemiddeling via Bedrijfsadoptie.nl is altijd op basis van no cure no pay, geen exorbitante urendeclaraties dus, maar een acceptabele courtage tijdens het passeren van de notariële akte.

VERKOPEN MET VERKOOPGARANTIE

 

VERKOOP KLAARMAKEN VAN UW BEDRIJF