LEASING

MEER FINANCÏELE RUIMTE

OM TE ONDERNEMEN

LEASING

Het leasen van auto’s of bedrijfsmiddelen kan voor u financieel aantrekkelijk zijn. Wanneer u bijvoorbeeld een aantal machines nodig heeft, hoeft u niet ineens een grote kapitaalinvestering te doen. Uw werkkapitaal blijft beschikbaar en u hoeft geen lening af te sluiten.

Auto lease

Het leasen van een nieuwe of tweedehands privé- of bedrijfsauto is de meest bekende vorm van lease. Het grote voordeel voor u: geen hoge aanschafwaarde, maar vaste maandelijkse lasten. Daarnaast heeft u ook geen onderhoudskosten meer. Deze worden gedragen door de leasemaatschappij. 

Wilt u één of meerdere (bedrijfs-)auto’s leasen? Het vergelijken van leasetarieven is complex. Niet alleen de leaseprijs is belangrijk, maar ook de voorwaarden en het aantal kilometers dat u rijdt. Bovendien zijn er meerdere vormen als het gaat om het leasen van een auto. U kunt kiezen voor operational lease of financial lease. U kunt ook flexibel leasen gedurende een korte periode: shortlease. Bedrijfsadoptie levert u de aanbieder die het beste bij past uw onderneming.

 

Bedrijfsmiddelen leasen of equipment lease

U kunt behalve auto’s, ook eenvoudig bedrijfsmiddelen leasen. Denk daarbij aan nieuwe of tweedehands bouwmachines, ICT apparatuur, medische apparatuur of machines voor de voedingsmiddelenindustrie. In principe kunt u ieder bedrijfsmiddel leasen, als het maar roerende zaken zijn. De voordelen van het leasen van bedrijfsmiddelen zijn groot. Zo houdt u financiële ruimte over om te ondernemen en zijn er in een aantal gevallen fiscale voordelen aan lease verbonden. Wij informeren u graag hierover.

PARTICIPATIE­MAATSCHAPPIJ

CROWD­FUNDING